ObligatieleningINSCHRIJVING OBLIGATIELENING


Hoe werk het?

Je kunt inschrijven voor 1 of meer obligaties van € 500,-- per stuk. De totale obligatielening bedraagt € 50.000,--. Dat betekent dat er 100 certificaten beschikbaar zijn. Er geldt dus vol is vol, wat betekent dat er maximaal voor een totaalbedrag van € 50.000,-- kan worden ingeschreven. Als er voor meer dan 100 obligaties wordt ingeschreven dan zal iedere inschrijver in ieder geval 1 obligatie worden toegewezen.
Ieder jaar lossen we € 5.000,-- af. Dat gebeurt door loting rondom 31 december van ieder jaar. Na 10 jaar is dus de gehele obligatielening afgelost. De aflossing vindt plaats door loting.
Je ontvangt jaarlijks 3% rente op je ingeschreven bedrag. Waar krijg je dat nog in deze tijd.
Voor meer informatie verwijzen we naar de prospectus.

Hoe kun je inschrijven?

Je kunt je inschrijven door het inschrijvingsformulier te downloaden, in te vullen en zo spoedig mogelijk te sturen naar de secretaris van onze vereniging, VV Kamerik (Secretariaat), Beukenhof 3, 3471 CZ Kamerik. Het formulier mailen kan natuurlijk ook naar secretaris@vvkamerik.nl.

Wat gebeurt er na inschrijving?

Zo snel mogelijk na 1 februari ontvang je bericht in welke mate je inschrijving is toegekend. Na de incasso van het totale bedrag, worden de obligaties toegestuurd.

Vragen?

Als je na het lezen van de prospectus nog vragen hebt, neem dan even contact op met onze penningmeester Jaco Pak:
E-mail: penningmeester@vvkamerik.nl
Telefoon: 0348-402447 of 06-42921340
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!