Kamerik JO9-1 - ARC F7

Kamerik JO9-1

9 - 0

ARC F7

Competitie

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 7 04

Datum

17 september 2011 8:30

Scheidsrechter

Tory Hoogendoorn

Accommodatie

Kamerik - Sportpark Mijzijde
Overstek 4
3471 EJ
Kamerik
tel. 0348-401906

Zaterdag 17 september speelden we om 08:30 uur tegen ARC. De spelers van de F1 stonden allemaal in positie zodat ARC de aftrap kon nemen. Na de aftrap pakte Jesse direct de bal, stoof op het doel af en schoot -> 1-0 !! Lekker om in de eerste minuut mee te beginnen. Er wordt weer mooi overgespeeld en goed gekeken waar de bal het beste heen geschoten kon worden. ARC komt met een tegenaanval, ze rukken op naar het middenveld schuiven door naar ons doel maar gelukkig.... wij hebben Jim! Jim pakt de bal slim af en geeft de bal door aan Bas die hem naar Mick schiet. Mick schudt nog een ARC'er van hem af en speelt de bal naar Mees die hem cool in het doel plaatst. Doordat de speler van ARC op de grond bleef liggen en de betoverende natte spons op zijn knie kreeg, besloot de scheidsrechter het gemaakte doelpunt af te keuren.. jammer.

Gedreven door de afgekeurde goal dreef Jesse er nog maar één in ... 2-0. ARC raakte de bal nog een keer met de hand waardoor we een penalty kregen.Heel sportief werd deze naast het doel geschoten. Na een harde uittrap van de keeper en tevens Captain Siep kwam de bal bij de 2 B's (Bas en Bram) terecht waarna Gaby hem erin kon schieten: 3-0. Jesse nog maar een keer.. 4-0. Hè hè, eerst maar ff limo drinken, rust.
 

Na de aftrap werd de bal rondgespeeld en kon Mees hem naast de keeper in het doel mikken, 5-0. De combinatie Lucas, Mees en Bram zorgde voor de 6-0. We kregen nog enige tegenstand door een snelle speler van ARC die doorbrak en op Siep afkwam. Onze captain dook ervoor en had de bal klemvast. Prima. Na een harde trap van Bram op de lat van de tegenpartij wist Bram de bal weer te pakken en netjes aan Mees te geven die de aanval afmaakte 7-0. Een prachtige afstandstrap van Bram en nog een laatste energiespurt van Jesse zorgde voor een 9-0 overwinning.
 

De F1 heeft wederom gewonnen wat ze voorlopig een eerste plek in de bekercompetitie geeft. Klasse!
 

Een trotse leider/trainer.
 

Patrick

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!