obligatielening warmtepomp en zonnepanelen

Samenvatting doel en bestemming obligatielening;

In de extra Algemene Leden Vergadering (ALV) van 4 juni 2022 is besloten te investeren in de energievoorziening van de vereniging. Dit wordt verwezenlijkt door de aanschaf van een warmtepomp en de plaatsing van extra zonnepanelen.
Hierdoor kan V.V. Kamerik in de toekomst gasloos energie opwekken wat voordelen oplevert in de energiekosten van de vereniging en bijdraagt aan de verduurzaming van de vereniging.

Deze transitie vergt een netto investering (na subsidie) van €55.000,-.  €15.000,- van deze investering wordt gefinancierd vanuit de huidige middelen van de vereniging. De overige €40.000,- willen we financieren met de uitgifte van een obligatielening.

We gaan 80 obligaties van €500,- uitgeven met een looptijd van 10 jaar. Ieder jaar worden er 8 obligaties uitgeloot. Over de obligaties wordt een jaarlijkse rente van 4% procent vergoed.
De obligatielening heeft verder dezelfde voorwaarden als de eerdere obligatielening t.b.v. de nieuwbouw van de kantine.

Het volledige prospectus van de obligatielening kan worden opgevraagd door een mail te sturen naar penningmeester@vvkamerik.nl

Het bestuur van VV Kamerik zal vertrouwelijk met onderstaande gegevens omgaan en na ontvangst van het bedrag uw obligatiebewijs z.s.m. met een uniek nummer digitaal aan u verstrekken.

Het is ook mogelijk een fysiek inschrijfformulier in te vullen ter plaatse van de vereniging.

Het aanbieden van deze obligatielening is vrijgesteld ingevolge artikel 53 lid 1 Vrijstellingregeling Wet op het Financieel Toezicht en is daarom vergunning- noch prospectusplichtig. De uitgifte van de obligatielening staat derhalve niet onder toezicht van de Autoriteit Finacniële Markten.
Ook ligt deze ter inzage/meeneming in de kantine van de vereniging. Bij de eerdere obligatielening van de nieuwbouw van de kantine is ervaren dat er geen overinschrijving voor de obligaties was.

Inschrijving op meerdere obligaties wordt om die reden zeer op prijs gesteld.

De inschrijfperiode voor de obligatielening loopt tot en met 31 december 2022 of eerder als op alle obligaties voortijdig is ingeschreven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de penningmeesters Martijn van Zuijlen en Mick Bouwman via penningmeester@vvkamerik.nl

We zijn als bestuur verheugd deze stap tot verduurzaming met elkaar te zetten en zijn dankbaar voor jullie betrokkenheid en vertrouwen.

Obligatielening

Dit formulier blijft nog geldig tot zaterdag, 31 december 2022

Ik verklaar en machtig hierbij:

* Een overeenkomst te willen sluiten met VV Kamerik met het doel VV Kamerik in staat te stellen te investeren in de verduurzaming van de energievoorziening van het sport complex door in te tekenen voor één of meerderen certificaten.

* Kennis te hebben genomen van de volledige inhoud van het prospectus obligatielening van VV Kamerik

* = verplicht