obligatielening warmtepomp en zonnepanelen - Kamerik

obligatielening warmtepomp en zonnepanelen

Samenvatting doel en bestemming obligatielening;

In de extra Algemene Leden Vergadering (ALV) van 4 juni 2022 is besloten te investeren in de energievoorziening van de vereniging. Dit wordt verwezenlijkt door de aanschaf van een warmtepomp en de plaatsing van extra zonnepanelen.
Hierdoor kan V.V. Kamerik in de toekomst gasloos energie opwekken wat voordelen oplevert in de energiekosten van de vereniging en bijdraagt aan de verduurzaming van de vereniging.
 
Deze transitie vergt een netto investering (na subsidie) van €55.000,-.  €15.000,- van deze investering wordt gefinancierd vanuit de huidige middelen van de vereniging. De overige €40.000,- willen we financieren met de uitgifte van een obligatielening.
 
We gaan 80 obligaties van €500,- uitgeven met een looptijd van 10 jaar. Ieder jaar worden er 8 obligaties uitgeloot. Over de obligaties wordt een jaarlijkse rente van 4% procent vergoed.
De obligatielening heeft verder dezelfde voorwaarden als de eerdere obligatielening t.b.v. de nieuwbouw van de kantine.
 
Het volledige prospectus van de obligatielening kan worden opgevraagd door een mail te sturen naar penningmeester@vvkamerik.nl

Het bestuur van VV Kamerik zal vertrouwelijk met onderstaande gegevens omgaan en na ontvangst van het bedrag uw obligatiebewijs z.s.m. met een uniek nummer digitaal aan u verstrekken.

Het is ook mogelijk een fysiek inschrijfformulier in te vullen ter plaatse van de vereniging.

Het aanbieden van deze obligatielening is vrijgesteld ingevolge artikel 53 lid 1 Vrijstellingregeling Wet op het Financieel Toezicht en is daarom vergunning- noch prospectusplichtig. De uitgifte van de obligatielening staat derhalve niet onder toezicht van de Autoriteit Finacniële Markten.

De inschrijving zit vol. Wil je iets betekenen voor de club neem dan contact op met de penningmeesters Martijn van Zuijlen en Mick Bouwman via penningmeester@vvkamerik.nl
 
We zijn als bestuur verheugd deze stap tot verduurzaming met elkaar te zetten en zijn dankbaar voor jullie betrokkenheid en vertrouwen.
 
 
 
 

Obligatielening

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!