Kamerik 1 presteert goed op toernooi

18 augustus 2013 6:45

Zaterdag 17 augustus deed Kamerik 1 mee aan een toernooi bij SDV in Rotterdam. Er werd met Hermandad, SDV en Bolnes gestreden om de Bert van Leeuwen Memorial 2013.

Er werden wedstrijden van een uur gespeeld. De eerste wedstrijd was tegen de Ridderkerkse tweedeklasser Bolnes. De wedstrijd eindigde in 2-2 (doelpunten van Robert de Wit en Gerjan van Drie) waarna de strafschoppenserie met 8-7 verloren ging. Na de aangeboden lunch was Kamerik met 5-0 (doelpunten van Robert de Wit, Ed Kooijman, Johan Nap, Gerjan van Drie en Arjan van Bemmel) te sterk voor het organiserende SDV uit Rotterdam (vierdeklasser).

Aanstaande dinsdag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. Om 19.00 uur speelt Kamerik uit op Sportpark De Snackert in Ammerstol tegen het 1e zondagelftal van Ammerstolse SV. Scheidsrechter is de heer Pasman. De overige teams in de bekerpoule zijn Swift Boys en Voorwaarts.