Opnieuw bekerwinst voor Kamerik 1

28 augustus 2013 19:15

Dinsdag 27 augustus speelde Kamerik de 2e bekerwedstrijd, ditmaal thuis tegen RSC Voorwaarts uit Rotterdam. Beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen. Kamerik speelde nog niet goed. Bij balbezit was er nog te weinig rust en er werden nog veel kansen gemist. Toch won Kamerik wel. In de eerste helft scoorde Tim Maarleveld en vlak voor tijd scoorde Eduard Kooijman de 2-0 wat de eindstand bleek. Een mogelijk doelpunt van Jelle Das werd na overleg door de scheidsrechter met de grensrechter alsnog afgekeurd. RSC Voorwaarts bleek een leuk voetballend team wat zeker de nodige kansen kreeg op de 1-1.

Door deze overwinning gaat Kamerik alleen aan de leiding in deze voorronde, met nog één wedstrijd te spelen. De laatste wedstrijd speelt Kamerik opnieuw thuis, ditmaal tegen Swift Boys wat dinsdag met 3-0 won van Ammerstol. Kamerik heeft aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de volgende bekerronde, maar gaat natuurlijk voor de winst. Kamerik 2 wist in de beker niet te winnen. Sportlust '46 3 was in Kamerik met 1-3 te sterk.

Op 7 september vangt de competitie aan voor Kamerik 1 met een uitwedstrijd tegen Bergambacht.