Nieuws - Kamerik

Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie winter 2023 (update)

Vandaag om 14:00  Transfer Deadline Day is weer aangebroken! De laatste dag dat clubs in de Eredivisie en Eerste Divisie en het buitenland spelers mogen aantrekken, huren of verkopen en/of verhuren. Tot dusver zijn al de nodige deals gesloten. Welke? meer »

Deadline day: vijf transfers die vandaag gaan plaatsvinden

Vandaag om 9:58  Deadline day staat vaak garant voor spektakel. Paniekaankopen, verrassende transfers en de voorspelbare aanwinsten. Tot middernacht hebben clubs nog de tijd om hun selectie voor de tweede seizoenshelft te completeren. Hieronder kijken we naar enkele transfers die je vandaag kunt verwachten. meer »

Valencia en Osimhen brengen top ESM Gouden Schoen in beweging

Vandaag om 9:00  Vier doelpunten voor Enner Valencia. De veertiende seizoenstreffer van Victor Osimhen. De top drie in het klassement van de ESM Gouden Schoen wijzigde niet, maar op de posities net buiten het podium waren dit weekend diverse verschuivingen te zien. Zo staan er nieuwe namen op de plekken vier, vijf en zes. meer »

Wanneer schiet Ajax eindelijk in de roos? Hoe het verlies op jeugdaanwinsten in Amsterdam blijft oplopen

Gisteren om 16:28  Giovanni heeft Jong Ajax definitief achter zich gelaten en is teruggekeerd naar Brazilië. Ook Jeppe Kjaer is te licht bevonden en pakte deze week zijn koffers om in Noorwegen bij FK Bödo/Glimt te gaan spelen, terwijl Victor Jensen ook keer op keer te licht wordt bevonden. De middenvelder zou nu alweer op de nominatie staan om verhuurd te worden. Toch blijft Ajax het proberen. De Amsterdammers hebben nu weer een nieuw groeibriljantje op de korrel. De vraagprijs? Een miljoen euro. meer »

Dit gebeurde er een jaar geleden op deadline day in Nederland

Gisteren om 12:34  Morgen is het zover: deadline day. In de afgelopen jaren was transferspektakel in Nederland eigenlijk elk jaar wel weer gegarandeerd in de laatste uurtjes voor het verstrijken van de deadline. Wat gebeurde er vorig jaar ook alweer? En hoe pakten die paniektransfers uit? ELF Voetbal zet het weer even voor je op een rij. meer »

Het ELFtal van het weekeinde: Week 4

Gisteren om 11:21  Derby's, monsteruitslagen en hattricks: dit weekeinde was het allemaal te zien op de Europese velden. Deze ELF spelers verdienen volgens ons een plaatsje in het beste elftal van het weekend. meer »

Samenvatting: FC Twente - Feyenoord (1-1)

29 januari 2023 15:29  Een heuse topper stond er zondagmiddag opnieuw op het programma voor Feyenoord. De Rotterdammers moesten naar de Grolsch Veste voor een boeiend duel met FC Twente. De twee ploegen hielden elkaar in een wedstrijd, met een aantal discutabele momenten, precies in evenwicht. Na de wedstrijd was er genoeg stof tot napraten. Justin Bijlow ontnam een grote kans door een extra bal het veld in te gooien, terwijl Arne Slot na afloop zijn ongenoegen liet blijken over een niet gegeven penalty. meer »

Thorgan Hazard vs Adnan Januzaj: twee PSV-targets die op zoek zijn naar een revival

29 januari 2023 15:16  Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline gaat PSV hoogstwaarschijnlijk nog toeslaan op de transfermarkt. De Eindhovenaren zijn afgelopen weken al aan tientallen aanvallers gelinkt, maar twee dagen voor het verstrijken van de deadline lijkt de strijd nog tussen slechts twee Belgen te gaan. Adnan Januzaj zou van Sevilla gehuurd worden, terwijl Hazard waarschijnlijk tijdelijk van Borussia Dortmund over zou komen. meer »