MAKON B.V. en TON SMIT B.V. opnieuw sponsor

17 februari 2020 19:30

Geen vol wedstrijdprogramma, maar wel een volle kantine afgelopen zaterdag. Kamerikse ondernemers Bas Maarleveld en Jan Meijers waren aanwezig om aan de selectie het nieuwe tenue officieel te overhandigen. De twee directeuren van Makon B.V. en Ton Smit B.V. zijn trots op de verlenging van het sponsorship: “We verwachten iedere maandag weer in de krant te kunnen lezen dat er een overwinning geboekt is!”

Staand voor de imposante fotowand die de kantine sinds enkele maanden kleur geeft, wordt dat trotse gevoel alleen maar groter. De twee heren ontdekten dat hun beide firmanamen vele keren zichtbaar waren op de foto’s. Dat is ook niet gek, zowel Bas als Jan hebben hun bedrijf sinds enkele jaren overgenomen. Hun voorgangers zijn echter al jaren betrokken als sponsor van menig jeugd- en inmiddels seniorenteams. Trouwe sponsoren dus, waar de club al jaren veel plezier aan beleefd.

Beide zien dat hun naam ook prachtig staat op de nieuwe kleding. “Een goed, groot, leesbaar lettertype en niet te veel poespas eromheen. Dan kun je het goed lezen van een afstand.” Geven ze ook nog wat marketinglessen mee op de vroege zaterdagmiddag.

Tijd om de nieuwe materialen vast te leggen. De spelers van Kamerik 1 en 2 waren niet voor niets nog even naar de kapper geweest. Het leek zelfs alsof de zonnebank ook overuren had gedraaid. Alles voor het perfecte plaatje! Strakke, maar trotse gezichten in het stralend blauwwitte tricot. Voor het eerst in het merk Jako, omdat deze een mooi shirt met korte mouwen (een nadrukkelijke wens uit de spelersgroep) in het assortiment heeft. Het trainingspak, de tassen en de stafkleding is traditiegetrouw weer geleverd door Hummel. Dit keer in een modern marineblauwe kleur.

Foto's van de officiële overhandiging met aanvoerders en sponsoren en de teamfoto’s van de selectieteams zijn hier te vinden.