Kamerik wint en verliest van Rohda ‘76

20 januari 12:00  Kamerik-1 moest geeneens een hele helft spelen. Maar dat deed aan het resultaat niets af. In de 40minuten die resteerden van de voor de winterstop gestaakte wedstrijd tegen Rohda ’76-1 werd de stand uitgebouwd van de eerdere 2 – 1 naar de uiteindelijke 4 – 1. Kamerik 4 moest tegen koploper Rohda '76-8 en verloor met 1 – 3.meer »

Eerste training zaterdag 3 en 4 op donderdag 20 augustus

18 augustus 8:15  Donderdag 20 augustus om 21.00 uur is de eerste training van het seizoen voor Kamerik 3 en 4. De trainingen op donderdag staan onder leiding van Jos Kempen. Het is nog niet helemaal zeker of er ook op dinsdag getraind wordt door 3 en 4. Er is vanaf dit seizoen ook een dameselftal. De dames zullen wekelijks op donderdagavond om 21.00 uur trainen, tegelijk met Kamerik 3 en 4.

Donderdagtraining Zaterdag 3 en 4

15 december 9:00  Komende donderdag 18 december is er geen trainen. De 1e training van het nieuwe jaar onder leiding van Jos Kempen is donderdag 8 januari om 21 uur.

Donderdag 22 augustus eerste training voor Kamerik 3 en 4

15 augustus 8:15  Jos Kempen zal vanaf donderdag 22 augustus weer de trainingen verzorgen voor Kamerik 3 en 4. Dus haal je schoenen uit het vet en kom je conditie en techniek weer op peil brengen op het kunstgrasveld.meer »

Kamerik 4 pakt de dubbel: winst Toernooi Sportlust!

3 juni 15:30  Afgelopen zaterdag heeft het 4e wederom deelgenomen aan het jaarlijkse ‘Lage Elftallen Toernooi’ bij Sportlust. Naast een lekkere ontspannen en onverwachts zonnige voetbaldag zijn we er namens Kamerik voor de eerste keer in de historie in geslaagd om de 1e prijs te pakken! Een knappe prestatie, zeker gezien het grote deelnemersveld van circa. 20 ploegen.meer »

Stand gouden schoen Kamerik 4

15 april 15:45  Ook bij het succesvolle Kamerik 4 kent men de gouden schoen. Het wordt dan ook hoog tijd om de tussenstand door te geven.meer »

MAKON B.V. en TON SMIT B.V. opnieuw sponsor

17 februari 19:00  Geen vol wedstrijdprogramma, maar wel een volle kantine afgelopen zaterdag. Kamerikse ondernemers Bas Maarleveld en Jan Meijers waren aanwezig om aan de selectie het nieuwe tenue officieel te overhandigen. De twee directeuren van Makon B.V. en Ton Smit B.V. zijn trots op de verlenging van het sponsorship: “We verwachten iedere maandag weer in de krant te kunnen lezen dat er een overwinning geboekt is!” meer »

Bekeravontuur strandt in halve finale, maar kampioenschap lonkt!

6 mei 19:45  Kamerik 4 kende een teleurstellende week met de verloren halve finale in de beker en vervolgens puntverlies in de compeititie, maar herstelde met een overwinning, waardoor het binnenhalen van de titel dichtbij is. Zaterdag om 12.00 uur kan tegen directe concurrent Aphia de titel veilig gesteld worden. Lees hier een verslag.meer »