23 december 2013 8:00

Op vrijdagavond 20 december 2013 was het zover, de wedstrijd van de C1 tegen de Baron. We speelden met 15 mannen en 1 vrouw tegen de bediening en de koks. De wedstrijd begon om 18.00 uur. Tijs, ga a.u.b. niet meer met de auto naar teamuitjes!

Kamerik C1 - De Baron 1
Na het eerste drankje (cola, Fanta en vooral veel Fristi) gingen iedereen hard tegen hard. De bediening kon de eerste paar minuten het tempo van vooral Noah, Koen, Lucas niet bijbenen.  Normaal zijn hardlopers doodlopers, maar deze drie jongens gingen vrolijk verder met kluiven. De rest van de C1 deed het rustig aan, en gingen verder op hun eigen tempo. Al snel hadden we een eerste afvaller, Mees! Helaas volgde daarna Michel, Jan Dirk, en Roy.

Kamerik C1 - De Baron 1

Nu hadden we er nog maar 12 over. Bij de 3de rib vielen er ook weer een aantal uit, waaronder Sjoerd en Ingrid, onder hard gelach van de bediening en de koks, want de koks werden al zenuwachtig voor de rest van de avond. Een aantal jongens gingen al snel naar de wc’s om daarna weer verder te gaan. Op het laatst waren er nog maar een aantal echte bikkels aan het eten. Noah leek niet vol te raken, ook Koen ging lekker door en kloof er nog een naar binnen. Ja, Wolther was er ook nog die ging op z’n eigen tempo mee. Ook Adriaan ging nog even door. Toen iedereen vol zat, en z’n drankje op had, werd er betaald en nog veel gelachen.

Kamerik C1 - De Baron 1

Spelers, leiders, trainers bedankt voor de eerste seizoenshelft. Ik (Wolther) heb het hartstikke naar mijn zin en de resultaten zijn goed, is dus een extra motivatie om door te gaan. Na de winterstop lekker doorgaan zo!

Met sportieve groet,

Wolther