Luuk Onderwater pupil van de week op 19 september

17 september 2015 8:00

19 september de eerste competitie wedstrijd voor het eerste van de vv Kamerik. Om 15.00 uur spelen ze tegen Gouda 1. Ook dit seizoen hebben we bij iedere thuiswedstrijd een pupil van de week. De pupil mag de hele voorbereiding van de wedstrijd meemaken. Hij/zij is bij de bespreking van de wedstrijd, doet mee aan de warming up, neemt de aftrap en gaat daarna als een echte coach in de dugout de wedstrijd bekijken. Deze week is de pupil Luuk Onderwater.

Luuk is 9 jaar oud en speelt in de E1. Hij staat soms in de spits maar Luuk kan je overal neerzetten. Zijn favoriete club is Ajax een idool heeft hij niet echt. Luuk is gek op patat en hij lust echt geen spruitjes (dat is de eerste van het seizoen..). Wat hij later wil worden is nog een groot vraagteken voor Luuk.

Luuk, wij wensen je heel veel plezier zaterdag.