Wessel Klinge pupil van de week bij Kamerik - Aarlanderveen

30 november 2015 19:30

Zaterdag 5 december speelt het eerste van Kamerik zijn laatste thuiswedstrijd van dit jaar. Aarlanderveen komt op bezoek. Ook deze keer hebben we een pupil van de week. Zaterdag is het Wessel Klinge, Wessel is 9 jaar en speelt in de E1. Je kan Wessel overal neerzetten maar het liefst staat hij op het middenveld of in de voorhoede.

Toen ik vroeg wat hij het lekkerste eten vond zei hij de 3 P`s. Pizza, Patat en Pannenkoeken, niet lekker spruitjes en witlof. Het lekkerste toetje wat hij ooit gegeten heeft is een zelfgemaakte tompouce. Als hij later groot is hoopt hij in een stadion te voetballen. Hij heeft een favoriete club en dat is Ajax. Een favoriete speler heeft hij niet echt, en hij noemde zichzelf, die hebben we nog niet gehad.

Komen jullie allemaal kijken zaterdag en heel veel lootjes kopen bij Luuk Kats?? Er is een geweldige loterij met schitterende prijzen. Wessel trekt de lootjes, dus wie weet.  Wessel wij wensen je heel veel plezier zaterdag en ik hoop, dat hij geluk gaat brengen.