8 april 2015 9:00

Zaterdag 11 april speelt het eerste, om 15.00 uur, thuis tegen Rohda. Afgelopen maandag was er geen pupil van de week, maar zaterdag staat er weer iemand op het veld om de mannen te steunen. Dan gaat Yuri van Soest de mannen van het eerste geluk brengen.

Afgelopen twee wedstrijden is het erg goed gegaan, dus we hopen dat de punten in Kamerik blijven. Yuri is 9 jaar en speelt als spits in de F1. Zijn favoriete clubs zijn Ajax en Barcelona.
Hij heeft echt verstand van voetbal want hij noemt de twee wereld spelers, als zijn favoriet: Messi en Ronaldo.

Het lekkerste eten zijn voor Yuri, de aardappels met jus en daarna een puddinkje. Spruitjes en bruine bonen vindt hij echt niet lekker. Als hij groot is wil hij een hele goede keeper worden, net als Jasper Cillissen. Wij wensen Yuri heel veel plezier zaterdag.