Nieuws

Foto's Sinterklaasfeest JO11 en JO9

3 december 7:15  Woensdag 30 november kwam Sinterklaas en zijn Pieten naar de kantine van v.v. Kamerik. Daar zaten ook de spelers van de JO11 en de JO9. Je kunt alle foto's bekijken.meer »

Geen trainen voor jO9 op 5 december

3 december 7:00  Maandag 5 december is er geen training voor de JO9 1, JO9-2 en JO9- 3. Dit i.v.m. Sinterklaasavond. De trainers van de andere jeugdelftallen stemmen met elkaar af of ze gaan trainen.

631x gelezen

Enrico Italiano pupil van de week op 13 februari

10 februari 19:45  Zaterdag 13 februari speelt het eerst van Kamerik weer een thuiswedstrijd, deze week komt Moerkapelle op bezoek. Ze beginnen om 15.00 uur, komt allen. Deze week is Enrico Italiano de pupil van de week. Enrico is 8 jaar oud en speelt als spits in de F2 en scoort heel veel, zegt hij zelf. Hij lust heel graag de pizza's uit zijn land, Italië. Met daarna een lekker Italiaans ijsje. Hij lust echt geen spinazie en boerenkool.meer »

504x gelezen

Melvin van Schie pupil van de week op zaterdag 2 mei

30 april 8:30  Zaterdag 2 mei speelt het eerste van Kamerik zijn laatste thuis wedstrijd tegen Lopik. Ook bij deze wedstrijd hebben we weer een pupil van de week. Deze week is het de achtjarige Melvin van Schie. Melvin speelt in de F2 en staat zijn mannetje in de verdediging. Zijn favoriete club is Ajax en alle spelers zijn, zijn favoriet.meer »

651x gelezen

Kamerik F2 wint bij UNIO

4 december 7:45  Op zaterdag 22 november speelde we uit in Oudewater tegen UNIO F3. Het was een sportieve wedstrijd en het ging bij ons ook heel goed. Ik scoorde er 2 en Ties (die een keertje mocht invallen) ook! En de tegenpartij scoorde er 1 voor ons... Er werd goed samengespeeld en overgepassed! Het werd 2-5 voor ons. Groetjes van Roel (& Ties). Topscoorder op dit moment in de competitie van de F2 VVKamerik is Roel met 5 doelpunten, gevolgd door Diego & Melvin met 1 doelpunt.

301x gelezen

F2 presteert goed

24 oktober 13:30  Met de 7 'Bekerwedstrijden' hadden we bij de F2 Roel als Topscoorder (14 doelpunten), gevolgd door Diego, Filip & Jeroen (ieder 7 doelpunten). En ondanks vooral verdedigend werk hebben Jayden (4 doelpunten), Leff (2 doelpunten) & Melvin (2 doelpunten) toch ook weten te scoren! Onze Topkeeper Nio heeft er in al die 7 wedstrijden maar 10 'doorgelaten', terwijl er aan de overkant bij de tegenpartij er in totaal 44 door zijn gelaten! Nu op naar de 'Competitie'!! Als we zo sportief als team blijven spelen, worden ook dat weer mooie wedstrijden. Succes en vooral veel plezeier. Marek, Cor & Anet.

309x gelezen
Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!