Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 03

6 december 2014 12:00

Scheidsrechter

Wim van der Moolen

Een paar weken geleden was de selectie volledig fit en moesten er mensen teleurgesteld worden, vandaag veel afwezigen en hulp nodig van het 4e. Vorige week werd tegen CVC de overwinning weggegeven vlak voor tijd, dus we moesten winnen van DSO.

De eerste helft gaf Kamerik weinig weg en creëerde enkele kansen, maar het bleef lang 0-0. Vlak voor rust opende Vincent dan toch de score op aangeven van Wilco! Door een aantal fouten bij Kamerik op rij stond het bij rust echter alweer 1-1.

In de tweede helft een merkwaardige situatie: Johan wordt diepgestuurd, maar de grensrechter vlagt voor buitenspel. Verontwaardigt stopt Johan met zijn dribbel, maar de scheids heeft niet gefloten. DSO profiteert met een snelle counter en zo staat Kamerik 1-2 achter. De eerste helft was Kamerik de betere ploeg en na deze achterstand zetten ze weer aan. Wilco komt vrij voor de keeper als een verdediger zijn keeper helpt. Niet klemvast, wel een penalty én geel. Jeroen schiet de 2-2 binnen vanaf 11 meter. De wedstrijd wordt grimmiger, zeker nadat Johan doorgebroken is en van achteren getackeld wordt. Wederom geel. Later kan Johan wel scoren, 3-2. Kamerik is nog in de euforie als Christiaan na een domme overtreding rood krijgt. Johan moet ook het veld verlaten vanwege een botsing met de keeper. De keeper blesseert zijn hand, Johan houdt er een dik oog aan over. Kamerik beperkt zich het laatste kwartier tot verdedigen, zeker als Ibi met geel ook het veld moet verlaten. Kamerik staat nu met 9 tegen 11, maar houdt door hard werken stand. In de slotfase krijgt ook een speler van DSO zijn tweede gele kaart. Met 9 tegen 10 wordt het nog één keer gevaarlijk voor het doel van Kamerik, maar de bal kan weggewerkt worden en de 3 punten zijn binnen. Een zwaarbevochten overwinning, mede dankzij de invallers Johan en Wilco!