Nieuws

Foto's Sinterklaasfeest JO11 en JO9

3 december 7:15  Woensdag 30 november kwam Sinterklaas en zijn Pieten naar de kantine van v.v. Kamerik. Daar zaten ook de spelers van de JO11 en de JO9. Je kunt alle foto's bekijken.meer »

Enzo uit de E1 pupil van de week bij Kamerik - Linschoten (5 maart)

2 maart 8:45  Zaterdag 5 maart speelt het eerste elftal van Kamerik weer een thuiswedstrijd en wel tegen Linschoten. Deze pot begint om 15.00 uur, dus komt allen. Bij deze wedstrijd hebben we een hele enthousiaste pupil gevonden. Het is Enzo, hij is 9 jaar en speelt als spits in de E1. Zijn favoriete cluppie is Ajax met de spits Milik als zijn favoriete voetballer.meer »

597x gelezen

Wessel Klinge pupil van de week bij Kamerik - Aarlanderveen

30 november 19:30  Zaterdag 5 december speelt het eerste van Kamerik zijn laatste thuiswedstrijd van dit jaar. Aarlanderveen komt op bezoek. Ook deze keer hebben we een pupil van de week. Zaterdag is het Wessel Klinge, Wessel is 9 jaar en speelt in de E1. Je kan Wessel overal neerzetten maar het liefst staat hij op het middenveld of in de voorhoede.meer »

946x gelezen

Luuk Onderwater pupil van de week op 19 september

17 september 8:00  19 september de eerste competitie wedstrijd voor het eerste van de vv Kamerik. Om 15.00 uur spelen ze tegen Gouda 1. Ook dit seizoen hebben we bij iedere thuiswedstrijd een pupil van de week. De pupil mag de hele voorbereiding van de wedstrijd meemaken. Hij/zij is bij de bespreking van de wedstrijd, doet mee aan de warming up, neemt de aftrap en gaat daarna als een echte coach in de dugout de wedstrijd bekijken. Deze week is de pupil Luuk Onderwater.meer »

800x gelezen

Sam de Wit pupil van de week bij Kamerik - Alphia

16 november 13:45  Zaterdag 14 november speelde het eerste van Kamerik thuis tegen Alphia. Ook nu hadden we weer een enthousiaste jeugdspeler gevonden, die de mannen aanmoedigde: Sam de Wit. Sam is 9 jaar en speelt in de E1. Hij is overal inzetbaar, hij speelt in de aanval en hij staat ook heel goed zijn mannetje in de verdediging. Hier een foto van Sam na afloop van de wedstrijd.meer »

1303x gelezen

Japer de Jong pupil van de week

9 november 7:00  Zaterdag 7 november speelde het eerste elftal tegen Rijnstreek. Ook deze week hadden we een pupil. Jasper de Jong was de gelukkige. Jasper is 9 jaar en speelt in de E1 en probeert daar de doelpunten te scoren, want hij staat in de spits. Zijn cluppie is Ajax en hij vindt iedereen goed.meer »

1262x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!