Formulier Bestaande vrijwilligers

blijft geldig tot vrijdag, 01 oktober 2021.

Het relatienummer vindt je in de email die je hebt ontvangen. Als spelend lid in de KNVB-app op de digitale pas.

Er wordt een kopie van het ingevulde formulier naar het emailadres gestuurd.

Daarnaast komt regelmatig voor dat wij informatie met onze leden willen delen die we liever niet op de site plaatsen. Voor deze zaken zullen we volgend jaar een nieuwsbrief gaan versturen. Het is daarom noodzakelijk dat wij beschikken over het emailadres van onze leden.
Bij de onderstaande vraag kun je aangeven of je dit seizoen wederom een vrijwilligerstaak gaat vervullen. Dat kan dezelfde of een andere vrijwilligerstaak zijn.
LET OP: Als je er voor kiest om iemand anders een vrijwilligerstaak te laten vervullen moet je deze keuze selecteren, het formulier verzenden en daarna het "Formulier Nieuwe vrijwilligers" invullen en versturen.
Als je er voor kiest om dezelfde vrijwilligerstaak te vervullen, kies dan hier de eerste optie.
Als je bij de eerste voorkeur hebt aangegeven dat je dezelfde vrijwilligerstaak wilt vervullen, moet je bij de onderstaande vragen een alternatief aangeven. We kunnen niet garanderen dat de voorkeur gehonoreerd kan worden. In dat geval wordt er contact opgenomen door iemand van de vrijwilligerscommissie.
Voor vrijwilligerstaken die op en rondom de velden worden uitgevoerd, zoals leider, trainer, scheidsrechter e.d. is het noodzakelijk voor de verzekering dit bij de KNVB op te geven. Hiervoor zijn een aantal aanvullende gegevens nodig.

* = verplicht