Nieuws

Patrick de Ruijter neemt afscheid

23 mei 20:45  Afgelopen zaterdag gaf hoofdtrainer Patrick de Ruijter de laatste training aan de selectie van VV Kamerik. Yoni Sahertian uit Vianen zal het roer van Patrick de Ruiter overnemen. Daarmee komt een einde aan een lange periode van zeven jaar trainerschap van Patrick. meer »

520x gelezen

Nieuws van de Sint

29 november 16:15  Sinterklaas heeft, na enige jaren van afwezigheid, zijn rijmpieten weer aan het werk gezet en dat heeft geleid tot bijgevoegde rijm.meer »

870x gelezen

Nieuwe teamkleding voor Kamerik 1 en 2

17 februari 18:30  Afgelopen zaterdag was de uitreiking van de nieuwe teamkleding aan het 1e en 2e door de sponsoren Ton Smit Garage- en Bedrijfsdeuren en Makon Staalbouw. Hier een aantal foto's. Hartelijk dank!meer »

1554x gelezen

Geen cadeautjes bij Rohda 3 – Kamerik 2 (2-4)

24 november 15:00  Zaterdag 22 november, de dag dat de Sint diverse plaatsen bezocht, stond ook de uitwedstrijd tegen Rohda 3 op het programma. Omdat groep A en B hebben verzaakt om verslag te doen van de laatste wedstrijden besloot de Sint om ditmaal zelf maar te gaan kijken.meer »

'Avondtuurlijk' tussendoortje

16 oktober 8:00  Dinsdagavond 14 oktober stond een oefenwedstrijd bij PVC in Utrecht op het programma. U vraagt zich ongetwijfeld af, gezien de recente uitstekende prestaties, waarom nog oefenen? en waarom helemaal in Utrecht? Het antwoord heeft vermoedelijk iets met een vriendendienst van trainer Patrick te maken, het volledig naleven van het manifest en oefening baart kunst tenslotte.meer »

944x gelezen

Training Kamerik 2

4 september 10:30  Zoals jullie weten verzorgt Bjorn den Blanken deels de trainingen van het 2e. Vanaf volgende week zal dit op de donderdagen zijn i.p.v. op de dinsdagen. Op de dinsdagen zulle de trainingen voorlopig door de spelers zelf worden verzorgd.meer »

891x gelezen

Nu ook 5 keer wisselen bij Kamerik 2

4 augustus 7:30  Met ingang van dit seizoen mogen niet-standaard elftallen die uitkomen in de A-categorie ook 5 keer wisselen. Voor Kamerik betekent dit alleen een wijziging voor Kamerik 2. Tot nu toe mocht daar 3 keer gewisseld worden. Er is nog wel één verschil met wisselen in de B-categorie: als je gewisseld bent, mag je er niet meer in!

915x gelezen

Het jaarlijkse Sinterklaasgedicht van Kamerik 2

5 december 5:45  Hij is er weer, het jaarlijkse Sinterklaasgedicht.meer »

3800x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!