Nieuws

Patrick de Ruijter neemt afscheid

23 mei 20:45  Afgelopen zaterdag gaf hoofdtrainer Patrick de Ruijter de laatste training aan de selectie van VV Kamerik. Yoni Sahertian uit Vianen zal het roer van Patrick de Ruiter overnemen. Daarmee komt een einde aan een lange periode van zeven jaar trainerschap van Patrick. meer »

544x gelezen

Nieuwe teamkleding voor Kamerik 1 en 2

17 februari 18:30  Afgelopen zaterdag was de uitreiking van de nieuwe teamkleding aan het 1e en 2e door de sponsoren Ton Smit Garage- en Bedrijfsdeuren en Makon Staalbouw. Hier een aantal foto's. Hartelijk dank!meer »

1633x gelezen

Feestelijke seizoensafsluiter

28 april 7:45  Aanstaande zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van het 1e van v.v. Kamerik. Om het seizoen feestelijk af te sluiten nodigen wij iedereen uit die bij onze mooie club betrokken is. Zo is er deze middag een speciaal programma georganiseerd door de selectie van v.v. Kamerik! Om 15.00 uur start de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Lopik. Een speciale wedstrijd voor Marcel van Vliet want dit is zijn laatste keer in het blauw/wit. Na de wedstrijd zal onze eigen Party DJ Marco de muziek verzorgen en er een groot feest van maken. En dat is nog niet alles, want om 17.00 uur en 18.00 uur zullen er twee superloterijen zijn met prachtige prijzen!meer »

801x gelezen

Kamerik loot Lekkerkerk voor 3e ronde beker

4 november 12:00  De loting heeft dit weekend uitgewezen dat Kamerik het in de 3e ronde van de beker thuis opneemt tegen v.v. Lekkerkerk. De 3e ronde wordt in principe gespeeld op zaterdag 23 november met een eventuele uitwijk naar dinsdag 26 november als er op 23 november een inhaalduel is voor de competitie.meer »

1101x gelezen

Opnieuw bekerwinst voor Kamerik 1

28 augustus 19:15  Dinsdag 27 augustus speelde Kamerik de 2e bekerwedstrijd, ditmaal thuis tegen RSC Voorwaarts uit Rotterdam. Beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen. Kamerik speelde nog niet goed. Bij balbezit was er nog te weinig rust en er werden nog veel kansen gemist. Toch won Kamerik wel. In de eerste helft scoorde Tim Maarleveld en vlak voor tijd scoorde Eduard Kooijman de 2-0 wat de eindstand bleek. Een mogelijk doelpunt van Jelle Das werd na overleg door de scheidsrechter met de grensrechter alsnog afgekeurd. RSC Voorwaarts bleek een leuk voetballend team wat zeker de nodige kansen kreeg op de 1-1.meer »

984x gelezen

Gelijkspel Kamerik 1 in oefenduel tegen Sportief

25 augustus 10:45  Op 24 augustus speelde Kamerik een oefenwedstrijd tegen nieuwbakken derdeklasser Sportief in Noorden. De 1e helft werd er redelijk goed gespeeld, maar wel met een slechte passing. De 2e helft was prima, alleen werden er maar liefst vijf 100 procent-kansen niet benut. Hierdoor bleef Kamerik steken op een gelijkspel. Jelle Das scoorde de 0-1, Jelle den Boer de 2-2. Voor Sportief scoorden Patrick Berkelaar en Florian Nieuwkoop.

871x gelezen

Kamerik 1 zet eerste bekerduel om in winst

21 augustus 6:45  Op dinsdag 20 augustus speelde Kamerik 1 de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Na de nodige trainingen en oefenduels, stond Ammerstol uit op het programma. Een wedstrijd waarbij op papier wat te halen was.meer »

1047x gelezen

Kamerik 1 presteert goed op toernooi

18 augustus 6:45  Zaterdag 17 augustus deed Kamerik 1 mee aan een toernooi bij SDV in Rotterdam. Er werd met Hermandad, SDV en Bolnes gestreden om de Bert van Leeuwen Memorial 2013.meer »

1056x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!