Formulier Nieuwe vrijwilligers

blijft geldig tot vrijdag, 01 oktober 2021.

Onderstaande gegevens hebben betrekking op de gegevens zoals deze worden geregistreerd in de ledenadministratie. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor verenigingsdoeleinden en worden nooit verstrekt aan derden, anders dan voor het lidmaatschap van de KNVB. Het relatienummer vindt je in de email die je hebt ontvangen en als spelend lid in de KNVB-app op de digitale pas. Ben je geen spelend lid, laat het dan leeg, maar vul wel goed alle andere gegevens in.

Het komt regelmatig voor dat wij informatie met onze leden willen delen die we liever niet op de site plaatsen. Voor deze zaken wordt een nieuwsbrief gaan verstuurd. Ook andere communicatie loopt veelal via mail. Het is daarom noodzakelijk dat wij beschikken over het emailadres van onze leden.
Er wordt een kopie van het ingevulde formulier naar het emailadres gestuurd.
Bij deze vraag kun je aangeven of je zelf een vrijwilligerstaak gaat vervullen of dat je ouders of een ander gezinslid een vrijwilligerstaak voor je gaat vervullen.
De onderstaande gegevens hebben betrekkking op de voorkeur voor een vrijwilligerstaak. Er kunnen drie voorkeuren worden opgegeven.

Met nadruk wijzen wij erop dat we niet kunnen garanderen dat aan de gekozen voorkeuren ook invulling kan worden gegeven. Mocht dit niet lukken, dan wordt er contact opgenomen door een lid van de vrijwilligerscommissie.
De onderstaande vragen hoef je alleen in te vullen als je zelf geen vrijwilligerstaak gaat vervullen maar de invulling gebeurt door een ouder/verzorger of een ander gezinslid.
Vervul je zelf een vrijwilligerstaak, dan kun je de onderstaande vragen overslaan en het formulier versturen.
Indien de nationaliteit geen Nederlands is, geeft hier de nationaliteit op.

* = verplicht