...
78'

Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 03

20 december 2014 12:30

Op deze winderige zaterdag werd de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld.
Na de zwaarbevochten 3-2 overwinning slechts 2 weken geleden stond nu de uitwedstrijd gepland tegen DSO.
Door vele blessures mochten we blij zijn dat het 4e niet speelde en Jorn, Mick en Frank mee konden.
Ook Jan en Rick waren bij de selectie van het 2e toegevoegd, waardoor we met 14 man konden vertrekken naar Zoetermeer.
Zonder Badr helaas want die ging met het 1e mee, maar Jorn wilde wel weer de handschoenen aan trekken tegen DSO.

In de kleedkamer aangekomen werd duidelijk dat David een zeer geslaagde tinderdate had gehad en moest natuurlijk alle details prijsgeven.
De stralende David mocht echter wel op de bank beginnen, samen met Frank en Jorn.

Op het kunstgrasveld aangekomen bleek dat er toch wel erg veel wind stond.
Zeker aangezien er in de verre omtrek rond het DSO complex geen enkele boom of bosje te bekennen was.

De start van de wedstrijd werd even vertraagd doordat het pasje van Joris uit het mapje was verdwenen, David mocht starten in zijn plaats.
We kregen te horen dat er een pasje was gevonden op de parkeerplaats, niet die van Joris, dus werd een zoekactie op touw gezet om de 5 pasjes te vinden die uit het mapje waren gevallen.
De wedstrijd was inmiddels begonnen en Joris mocht er na 10 minuten in voor David na de vondst van de pas.

Over de wedstrijd kan ik kort zijn, die was niet best.
Ondanks een gele kaart voor DSO in de 26e minuut voor een zware overtreding en een rode kaart voor slaan van Vincent in de 28e minuut, wist DSO met 9 man te scoren in de 30e minuut.
Het werd nog erger in de 35e minuut, nog steeds tegen 9 man, toen een vrije trap erin vloog en de 2-0 op het bord stond.
In de tweede helft kwam Jorn op de plaats van Mick, en David erin voor Erik. Na 10 minuten spelen kwam Frank erin voor Joel.
Ondanks het verse bloed, wist Kamerik wederom niet te scoren in de tweede helft.
DSO wist de eindstand echter nog wel op 3-0 te brengen in de 65e minuut.

Helaas zijn we de winterstop ingegaan met opnieuw puntverlies en zullen we er na de winterstop een tandje bij moeten zetten.