Christian Hilgeman

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond V.V. Kamerik 2 – Sportief 2 op het programma. Aangezien 1 een oefenwedstrijd tegen de A1 van Sportlust’46 had, konden wij er een aantal lenen o.a. Jelle Bieber, Sosa, Messi deden mee in de derby tegen Sportief. Op de ranglijst was er een aantal punten verschil tussen de 2 ploegen, met Kamerik in het voordeel.

In de kleedkamer kregen we deze opstelling te horen, we wisselden terug naar het ouderwetse 4-3-3 in plaats van 4-4-2.

Arjan/ Badr in de goal

Gijs/ Sosa – Wolther/ Wollie – Chris/ Messi – Martijn/ Artie

Jeroen/Wayne – Jochem – Bleu/Joris (volledig Molenaar middenveld)

Jelle den Boer/ Bieber – Vincent – Erik

In de eerste 30 minuten stond het al 5-0. Met een aantal prachtige doelpunten en aanvallen van de Kamerikse kant. Bieber maakte de eerste en daarna ging het zo snel dat ik niet meer kon bijhouden, de tweede werd nog wel gemaakt door Erik. Daarna Joris, Johan en Jochem in een volgorde die onbekend is…

Na rust ging Sportief aanvallender voetballen en dat resulteerde in een chaotisch begin van de tweede helft. Helaas konden wij de doelstelling van de 2de helft niet volbrengen aangezien ze scoorden, waardoor het 5-1 werd. Daarna werd het 6-1 door Vincent. Helaas was Badr nog niet helemaal gefocust na dat ene doelpunt en maakte een mooi Grandelletje (draait een rondje, en nog een en misschien nog wel een en dook daarna over de bal). 6-2. Gelukkig werd het nog  7-2 door Vincent na een combinatie met Bieber.