79'
Tim Verweij (schot)

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 08

7 maart 2015 13:00

Na een paar weken rust gingen we op zaterdag 7 maart richting Woerden. Om daar tegen de B2 van Woerden te voetballen. 13.00 stonden we in een lekker zonnetje maar met een goede puist wind op het veld. En wind bepaalt toch, een beetje, een wedstrijd. De bal ging vaak richting zijlijn.

De eerste helft kregen we wel de kansen maar gingen er toch weer net niet in. Dan maar even een glaasje fris in de kleedkamer en dat hielp. Na rust, de toeschouwers zaten nog aan de koffie, vloog de bal al vrij snel, door Noah, in het doel, na een assist van Jelle. Maar even niet goed opgelet en binnen een poep en een scheet stond het alweer 1-1. Dit tegen de verhoudingen in, werd het ook nog 2-1. Dat werd helemaal te gortig, dit kon Tim niet aanzien en in de 79e minuut schoot hij de bal heel mooi in het doel. Toch nog 2-2. Hard gewerkt en toch nog een punt in de pocket.

Zaterdag 14 maart spelen we om 15.15 uur thuis tegen VEP. Komt allen.