Mannen, 1, Groep 2 35

25 augustus 2015 20:00

Scheidsrechter

Frikken, G.H.

Kamerik 1 speelde op dinsdag 25 augustus in en  tegen derdeklasser Haastrecht. De Geel-Zwarten hadden net als Kamerik de eerste wedstrijd verloren.

Na 10 minuten kwam Kamerik op 0-1 door een strak diagonaal schot van Jelle den Boer. Vijf minuten later lag de bal op de stip, aan de andere kant. De scheidsrechter meende een handsbal van Ed Kooijman gezien te hebben, echter deze ontkende in alle toonaarden. Keeper Jaimy van Kessel stopte de pingel en ook de rebound pakte hij knap.

Het bleef dus 0-1 voor Kamerik tot een kwartier voor tijd. Haastrecht bleef de betere ploeg maar echt grote kansen werden niet gecreëerd. Bij Kamerik ging echter het lampje uit en zo kon in de 76e minuut een Haastrechtenaar de bal inkoppen na een corner. Het leek af te stevenen op een remise totdat de scheidsrechter diep in blessuretijd een overtreding op Tim Maarleveld totaal verkeerd beoordeelde en zelfs de vrije bal aan Haastrecht toekende. De man was even de weg kwijt. De vrije trap werd ingebracht en verdween pardoes in het doel. Weer een 2-1 nederlaag in de laatste minuut.