Scheidsrechter

Wim van der Moolen

Accommodatie

Onbekend

Nadat we voor de winterstop in de zevende hemel bivakkeerde, zijn we weer terug op aarde. Na een duidelijke voorbespreking voor de bekerwedstrijd tegen SEP Jo-17, kwamen we uitstekend uit de startblokken, binnen 14 minuten creëren we drie zeer goede kansen, waarvan er eigenlijk er twee in het netje hadden moeten liggen, maar doordat de zuiverheid en het geluk ontbrak, had SEP het geluk dat het nog 0-0 stond. Naarmate de eerste helft vorderde kwam SEP dat enkele posities veranderde wat beter aan voetballen toe, wat ook resulteerde in enkele hoekschoppen. Door twee eigen doelpunten uit deze hoekschoppen kwamen ongelukkig op 0-2 achterstand, wat tevens ook de ruststand was. Tijdens de rust werden de jongens onder het genot van de vitaminen duidelijk gemaakt dat er nog niets verloren is, maar dan zal er wel meer inzet, beweging en coaching binnen de lijnen aanwezig moeten zijn. Al snel werd de bal aan het begin van de tweede helft te makkelijk ingeleverd, SEP maakte hier dankbaar gebruik van. 0-3 na een goed opgezette aanval. De koppies gingen voor de eerste keer dit seizoen hangen. Na een alles of niets situatie kwamen toch nog even terug in de wedstrijd, ik zij even, want na de 1-3 was het wederom SEP die snel de1-4 liet noteerde, het bekersprookje is uit. Na de wedstrijd is er nog kort over gesproken waarom we eigenlijk collectief hebben gefaald. Het was één, zoniet de slechtste optreden van dit fantastisch team. Volgende week kunnen we revanche nemen op onszelf als we thuis om 14.30 de eerste wedstrijd spelen tegen Rijnstreek in de 3e klasse.