Jurrie vd Berg
Rick Veenstra

Bergambacht begon furieus, en liet Kamerik niet aan de bal komen.
Uit reeds de derde corner in de 3e minuut viel al de 1-0.
Hierna kwam Kamerik wel beter in het spel, raakte de lat en kreeg nog 3 kansjes op de gelijkmaker.
Bergambacht bleef de ploeg die het makkelijkst voetbalde, Kamerik was vooral slordig en dekte niet kort genoeg op de beweeglijke thuisploeg.
Vlak voor rust gooide Bergambacht het duel op slot door 2x kort achter elkaar doelman Jelle van Schaik te kloppen.

Na rust veranderde er niet veel, behalve dat de ploegen van kant waren gewisseld.
Bergambacht werd geen strobreed in de weggelegd en liep wel heel makkelijk naar 7-1.
Geen volgende bekerronde voor Kamerik, een dikverdiende overwinning voor Bergambacht.

Volgende week start de competitie met de uitwedstrijd tegen SCH'44.
De bal is rond en zolang....................uit een ander vaatje tappen....
Gooi alle cliché's er maar uit, maar het is o zo waar.
Als Kamerik zich niet weer wilt af laten slachten tegen de kampioenskandidaat uit Harmelen, dan zal er de komende trainingen effe een paar dingen rechtgezet moeten worden.