Scheidsrechter

Jelle de Wit

Accommodatie

Onbekend

Vandaag Zaterdag 6 Oktober mochten we weer vroeg uit bed om vol energie tegen de nummer 5 te gaan voetballen! Spannend, dus bij het omkleden kregen we de nodige tips van Raddy en Wim, en zo zijn we begonnen aan de eerste helft van de wedstrijd tegen Nieuwkoop!

Gelijk konden we al merken dat we redelijk gelijkwaardig waren, alleen konden wij als Kamerik ons natuurlijk niet laten kennen, dus na vier minuten liet Yoeri Nieuwkoop even zien hoe wij dat doen in Kamerik!! Daarna kwam in de 10de minuut Mike aan de bal, en die gaf een super mooie assist, waardoor Daan V. hem er super mooi inschoot!
Helaas kreeg de tegenpartij ook door dat zij het doel van Kamerik konden vinden en al gauw was het 2-2 .
Gelukkig hebben we Johan op doel, die ontzettend veel mooie kansen voor de tegenpartij wist te stoppen, die schoot een mooie bal op Yoeri af, die gelijk zijn kans schoon zag om er mooi voor de rust nog even 3-2 van te maken!!

Na de rust waren de jongens van Kamerik even nog in de pauze stand, want al snel werd het 3-3 maar niet getreurd, Yoeri gaf nog een mooie knaller weg, en zo kwam de stand op 4-3, de tegenpartij liet het hier niet bij zitten, en de eindstand kwam op een mooie 4-4 terecht!!

De jongens hebben kei hard gewerkt, in de regen, waarvoor respect, want brrrrr wat was het koud, gelukkig was Jasper gisteren jarig geweest, en had hij een lekker chipje te trakteren!