0 - 6

Kamerik JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 19

7 december 2013 12:30

Om kwart over elf stonden we met goede moed bij de Schulenburg. Klaar om naar Cabauw te gaan. Cabauw uit is altijd moeilijk. De eerste helft was begonnen, we speelden super goed en we hadden veel kansen, alleen de ballen kwamen niet in het netje en we hadden al zo 5-0 voor kunnen staan ! > Maar ja, onze professionele coach S. Hendriks had in de kleedkamer gezegd dat we goed speelden maar er echt wel wat ballen in mochten gaan.

De tweede helft ging het een stuk beter, T. Verwij kreeg de bal aan de rechter kant hij kapte naar binnen en schoot in de 40ste minuut met een krulschot de bal zo in de kruising, toen kregen we hoop! N.vandermeer moest en zou boven M.v.Schaik met de goals komen, dus hij dacht: ik zal ook maar even mijn best doen, en toen ging het hard (2-0) (3-0) (4-0) en toen (5-0) dus nu staat hij weer boven M.v.Schaik, maar de wedstrijd was nog niet afgelopen er kwam nog een hoekschop en die schoot onze aanvoerder L. Koren er heel mooi in.