3 - 0

Kamerik JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 19

15 maart 2014 14:30

Over de eerste helft is er niet veel te zeggen, er is namelijk vrijwel niets interessants gebeurt. Beide ploegen waren slecht en daarom gingen we de rust in met een doelpuntloos gelijkspel. De tweede helft was een totaal ander verhaal. Er waren veel kansen voor beide partijen en het was ook heel spannend. Na dat er een aantal kansen gemist werden viel dan toch de eerste treffer, helaas was dit een doelpunt voor Rohda. Na een mooie hoekschop kopte de torenhoge middenvelder van Rohda de bal in het doel. Na de eerste goal was het één richtingsverkeer. Snel na de eerste treffer werd de tweede goal gemaakt uit een counter. Kamerik wist er niet meer bovenop te komen en na een foutje in de opbouw werd het 3-0. Na de derde treffer van Rohda is er geen goal meer gevallen en had Rohda de strijd gewonnen. Door dit verlies is het bijna zeker dat Kamerik C1 dit jaar geen kampioen gaat worden.