C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 19

19 april 2014 12:00

Scheidsrechter

Moolen, v/d W,

Om 12:00 stond de C1 + Oscar & Tim weer topfit klaar om de wedstrijd tegen ARC te beginnen.

Dit was een wedstrijd die we graag wilden winnen omdat we de vorige 2 wedstrijden tegen hun net aan hadden verloren (Beker & Uit bij ARC). We begonnen scherp aan de wedstrijd en al snel was er een goal van Jerrel die een lekkere steekpass meekreeg en hem goed in de verre hoek schoot. Later vergrootte Jan-Dirk de score met 2-0 door een goede pass van Lucas vanaf onze eigen helft en die werd wonderschoon afgemaakt door Jan-Dirk, 2-0 dus. Zo bleef het en dus gingen we dus met 2-0 de rust in. Coach Sjoerd had niet veel te vermelden hij vond dat we lekker aan het voetballen waren. Dus konden we met een lekker gevoel beginnen aan de 2e helft. 2e helft begon een beetje met counters van beide teams die niet werden afgerond, en dus bleef de score nog even op 2-0. Later maakte Michel een prima doelpunt, na een steekpass ronde hij hem goed af. 3-0! Later kwam ARC ook nog aan scoren toe met een prima afstandsschot die mooi in de verre hoek belandde, niks aan te doen! 3-1, maar deze wedstrijd was duidelijk voor Kamerik. Jerrel scoorde later zijn 2e doelpunt van de wedstrijd door een solo te maken. 4-1! We kunnen trots zijn op deze overwinning, we hebben heerlijk gevoetbald!