Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 03

27 september 2014 12:30

Scheidsrechter

Mark van der Moolen

Vandaag moesten we de streekderby tegen NSV voetballen, iedereen was op tijd behalve Rick, dat kost hem bier. Joachim had de artiesten ingang gevonden dus we begonnen allemaal vol goede moed aan de warming-up. We kwamen al snel achter, dat was erg vervelend. Gelukkig zette MartHijn ons op 1-1 met een schot door een assist van Wolther, dit vonden we allemaal erg leuk. Al het publiek ging uit hun dak! Daarna gaf Badr onze keeper een prachtige assist op weer MartHijn, dit keer scoorde hij in het verkeerde doel, dit keer waren we niet blij maar dit keer moesten we toch lachen. Wij waren natuurlijk wel de betere in de eerste helft met het voetbal op hun helft. Hierdoor kwam er een 1 2'tje tussen Jaap en Rick, Jaap kreeg de bal terug waarna hij met een wonderschone Messi solo de hele verdediging van NSV op het verkeerde been zette en hierna genadeloos afrondde. Hierna was het gelijk rust en kregen we allemaal een lekker kopje thee.
De tweede helft begon erg rommelig. De tweede helft eindigde ook erg rommelig. Gelukkig scoorde Rick en wonnen we de wedstrijd, we waren erg blij.

Na de wedstrijd kregen we bittergarnituur van Patrick. Dit was erg lekker.