84'
90'

Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 03

4 oktober 2014 12:30

Vandaag uit tegen Siveo 3. Met minder dan 3 punten wordt geen genoegen genomen bij zo een affiche. Deze mentaliteit was echter niet terug te zien in de openingsfase. Kamerik had meer balbezit, maar in een te traag tempo en veel tikkies terug en breed. Siveo probeerde met diepe ballen op de spitsen er doorheen te komen. Dit lukte voor rust 1 maal succesvol. 1-0. Arie wist nog een goede uitbraak onschadelijk te maken met een goede ingreep. Kamerik kreeg voor rust ook zeker 3 opgelegde kansen, maar ook in de afronding ontbrak de scherpte.

In de rust werd dit nogmaals benadrukt, maar dit werd niet uitgevoerd in de praktijk en weer een diepe bal van Siveo werd verzilverd, 2-0. 25 minuten voor tijd was er eindelijk wat meer beleving in het spel van Kamerik, nadat er overgeschakeld werd op een tactiek waarbij we 1-op-1 gingen spelen met veel druk op de verdediging van Siveo. Deze druk leidde uiteindelijk tot (gemiste) kansen, maar een handsbal in de 16 betekende een strafschop: 2-1 door Marthijn. Kamerik drukte door en doordat Marthijn na nog een handsbal vanaf 11 meter mocht aanleggen voor zijn tweede doelpunt, was de stand zelfs weer gelijk getrokken: 2-2. Siveo kwam hierna door een grove overtreding met tien man te staan (gele kaart) en met een man minder hoopte Siveo op een punt, maar in de blessuretijd maakte Michel uit een corner de 2-3  Een overwinning uit bij Siveo, na zo een comeback deed het overwinningsbier extra goed smaken.

Al met al weer een goed resultaat, maar het spel mag beter!!