Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 03

11 oktober 2014 12:30

Scheidsrechter

Wim van der Moolen

Vandaag stond de 3e competitie wedstrijd op het programma tegen BSC'68. Na 2 gewonnen wedstrijden waren we aan de stand en de trouwe supporters verplicht om weer te winnen.
Kamerik begon sterk aan de wedstrijd wat in de 8e minuut gelijk een treffer opleverde,nadat Marthijn een diepte pas op Jochem had gegeven moest er door de verdediger van BSC'68 aan noodrem getrokken worden. Penalty Kamerik! Jeroen kon aan leggen en faalde niet! 1-0 Kamerik . Het veld spel was niet om aan te zien gaf de assistent coach IBI aan hij veranderde de speel stijl weer terug na 4-4-2 wat na een paar minuten weer een doelpunt opleverde.Jochem  werd in de 16e minuut weer de diepte ingestuurd en werd weer neer gehaald in de Zestien !Gele kaart voor BSC'68. Marthijn faalde ook niet!(ook al is de rechtse hoek toch wat lastig voor hem).2-0 Kamerik! Het veld spel was nog steeds niet goed maar als dit soort wedstrijden met winst over de streep trek dan kan je misschien mee doen om het kampioenschap! In de 26e minuut kwam dan toch die tegen treffer door een afstand schot van BSC'68 Arie was kansloos 2-1. Na een goede counter van BSC'68 kwam de spits 1 op 1 te staan tegen over Arie die een belangrijke safe in huis had. Kamerik moest de koppen weer bij elkaar steken wat in de 35e minuut weer een treffer opleverde, na een mooie steek pass van Martijn kon Marijn de 3-1 maken.
Kamerik ging de rust in met een 3-1 voorsprong .
De 2e helft slordig met veel bal verlies aan beide kanten. Maar Kamerik liet nog 1 keer een mooie aanval zien na een goed actie van Vincent werd Marthijn aangespeeld op links die de bal voor gaf op Marijn en die hem goed inkopte! 4-1 Kamerik .
Kort samengevat slechte wedstrijd! Maar toch 3 punten.... Case closed!!