...
88'

Mannen, 2, Groep 4 04

18 oktober 2014 12:45

Na een goede voorbereiding in de beker met drie overwinningen mochten we de knock out fase in. En dit keer was dat tegen Sportlust 6. Vol goede moed en misschien wel te zelfverzekerd gingen we richting Woerden. Na een redelijk begin kwamen we toch 1-0 achter. Maar vlak na de aftrap kwamen we weer op 1-1 door een prachtige kopbal van Jorn na een voorzet van Joel. Na de 1-1 bleef Sportlust veel druk zetten en dat wierp zijn vruchten af, twee keer kwam Sportlust met een aanval langs de zijkant en een voorzet over de grond bij ons doel, wat in dit geval ook meteen doelpunten waren. Met een tussenstand van 3-1 gingen we vervolgens aan de limonade, die op verzoek van Kamerik was ingewisseld voor thee.

Over de tweede helft viel verder niet veel te vertellen. Nadat we, door een slap begin van de tweede helft, vroeg 2 doelpunten tegen kregen leek de moed in onze schoenen te zakken. Uiteindelijk werden die 2 doelpunten in de tweede helft uitgebreid naar 9 doelpunten in totaal, wat de eindstand op 9-1 bracht. Nu we uit de beker liggen kunnen we ons volledig richten op de competitie!